Семінар школи молодих керівників «Тайм-менеджмент в управлінні НЗ



Згідно з планом Донецького облІППО 2 жовтня 2018 року з метою підвищення професійної компетентності новопризначених керівників та членів управлінського кадрового резерву щодо технології раціонального розподілу часу відбулося заняття у Школі фахової майстерності «Впевнений старт». В заході взяли участь молоді керівники, заступники керівників ЗЗСО та представники управлінського резерву НЗ міст Покровська, Краматорська, Бахмута, Слов’янська, Добропілля, Новодмитрівки, Малинівки, Миколаївської та Черкаської ОТГ.

Відкрив роботу семінару завідувач відділу менеджменту освіти та педагогічних інновацій Донецького обласного інституту післядипломної освіти Антоненко В. В. Він привітав учасників семінару, підбив підсумки попередньої роботи й окреслив плани на майбутнє. Віталій Віталійович побажав всім учасникам семінару плідної роботи й творчої наснаги.

Наступною частиною семінару стало проведення тренінгових занять, в яких учасники семінару отримали теоретичні знання з технології раціонального розподілу часу (тайм-менеджменту); удосконалили вміння використовувати тайм-менеджмент в діяльності керівника ЗЗСО.

Під час семінару, де панувала атмосфера взаєморозуміння та творчості, учасники презентували свої творчі напрацювання та висловили побажання продовжити роботу в цьому напрямку. Кожен учасник отримав інформацію з посиланнями на матеріали, які використовувались протягом заходу.

Після закінчення роботи учасники мали можливість поспілкуватись у вільній формі та обмінятись досвідом.

Із матеріалами семінару можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1ib0lt1zWiuD-YZROlYHbTcZbjusAfuDi?usp=sharing