День директора в ІППО

 




З лютого 2022 р. триває підготовка керівників ЗЗСО до впровадження та реалізації Державного стандарту базової середньої освіти в межах циклу заходів Дня директора в ІППО. Заходи проводяться кожного четверга і збирають не менше 100 осіб одночасно.

Під час першої сесії, що тривала з лютого до травня, викладачі кафедри управління та адміністрування презентували наступні теми: завідувач відділу менеджменту загальної середньої освіти ДонОблІППО Гладкова Г.В. розглянула питання щодо імплементації Типової освітньої програми для 5-9 класів Нової української школи, декан ФПКПК ДонОблІППО Колган Т.В. говорила про формувальне оцінювання в НУШ, старший викладач кафедри управління та адміністрування ДонОблІППО Правдивцев П.А. розглянув питання фінансової автономії закладів освіти, а завідувач кафедри управління та адміністрування ДонОблІППО Абизов В.Є. презентував  фінську систему освіти. Також доєднувся до заходів юристконсульт ДонОблІППО Батюков О.Г. з роз’ясненнями деяких правових аспектів роботи ЗЗСО в період воєнного стану.

Директори та заступники директорів ЗЗСО отримали кваліфіковану підтримку у найактуальніших питаннях організації освітнього процесу в НУШ, дізнатися про додаткові курси, на яких можна детально опрацювати запропоновані теми. 

На 2 сесію Дня директора в червні заплановані не менш цікаві та актуальні теми, то ж запрошуємо доєднуватися!


Матеріали заходу https://drive.google.com/drive/folders/1KVwIriEnwgYUhJdfFLOicHA_Picx7BAn?usp=sharing